ANWB kinderfietsenplan

Bike Repair Eindhoven werkt mee aan het kinderfietsenplan van de ANWB.

Bike Repair is samen met de ANWB van mening dat ieder kind recht heeft op een degelijke en veilige fiets. De waarheid is echter dat er 61.000 gezinnen onder de armoedegrens leven, waardoor een eigen fiets voor veel kinderen een niet te realiseren droom lijkt. Met hart en ziel zetten wij ons daarom, met hulp van de ANWB, in om elk kind een fijne fiets op maat te leveren.

Hoe kunt u ons hiermee helpen?

Is uw kind uit zijn of haar fiets gegroeid? Staat er een ongebruikte fiets in uw schuur en wellicht ook nog in de weg? Doneer ‘m aan Bike Repair Eindhoven en weet dat wij de fiets zorgvuldig checken en opknappen en klaar stomen voor een tweede (of derde!) leven.

Stichting leergeld Eindhoven.

Bike Repair Eindhoven is partner van de Stichting Leergeld Eindhoven. Deze stichting heeft in kaart welke gezinnen in Eindhoven en omgeving financieel in aanmerking komen voor een kinderfiets uit het ANWB-plan. Een kind dat toestemming heeft van de stichting komt met een speciale voucher naar Bike Repair Eindhoven en samen zoeken we dan een fijne fiets uit, die qua grootte en stijl mooi past. De big smile die het ons oplevert, plús de wetenschap dat het kind veilig de weg op gaat, dáár doen we het voor! Wij en de kinderen worden gelukkig van uw gedoneerde kinderfiets!

ANWB kinderfietsenplan

Ieder kind heeft recht op een goede fiets.
© Bike Repair Eindhoven Tarwelaan 64 5632 KG Eindhoven KvK: 68429274 BTW nummer: NL001413124B15
Bike Repair Eindhoven
ANWB kinderfietsenplan