Service

We zijn betrouwbaar: we overleggen met u en de gemaakte afspraken worden zoals besproken uitgevoerd. We zijn klantgericht: we willen goede service verlenen zodat u tevreden over ons bent. Mocht er overhoopt toch iets niet goed zijn dan kunt u terugkomen en herstellen wij het probleem voor u. We gaan voor kwaliteit: de reparaties die wij doen worden goed uitgevoerd en niet haastig en slordig. Daarbij streven we er natuurlijk naar om een fiets op de dag van brengen ook weer af te leveren. Als we op onderdelen moeten wachten kan het zijn dat uw fiets niet klaar is op de dag van afleveren. We werken duurzaam en prijsbewust: we herstellen uw fiets met nieuwe en goede onderdelen en houden de prijs toch scherp. We zijn eerlijk: we gaan voor een eerlijk advies en komen altijd, samen met u, tot de juiste oplossing. We zijn gecertificeerd: om u nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij ook gecertificeerd voor Nuvinci, Bosch en Shimano steps. Haal en Brengservice: Om u in deze tijd nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij ook een haal en brengservice. Wij halen en brengen uw fiets binnen een straal van 10 kilometer van Eindhoven, hiervoor berekenen wij een bedrag van € 10,00. Rolstoelservice: Ook voor uw lekke band aan uw rolstoel kunt u bij ons terecht.
Bike Repair Eindhoven

Shimano steps en

Nuvinci

Voor uw fiets met shimano steps kunt u ook bij ons terecht, wij kunnen uw fiets uitlezen en storingen verhelpen Wij zijn ook gespecialiseerd in Nuvinci naven waardoor wij nog breder inzetbaar zijn voor u als klant.
© Bike Repair Eindhoven Tarwelaan 64 5632 KG Eindhoven KvK: 68429274

Software updates en

storingen verhelpen.

Wij hebben de software voor uw ebike met een Bosch motor zodat wij storingen kunnen uitlezen en nieuwe updates aan uw fiets kunnen toevoegen waardoor uw fiets altijd up to date is.